pastagratäng

Ingredienser:
Sojagranulat, fint
passerade tomater
glutenfria pastaskruvar
smältbar tofuost
kryddor; basilika, mejram, salt, svartpeppar, grillkrydda, oregano

Gör så här:
Förväll sojagranulatet i kokande vatten, tillsammans med en buljongtärning i några minuter
Koka pastan
Häll av vattnet på sojagranulatet o häll över det i en stekpanna. Krydda!
Häll på de passerade tomaterna och låt koka i ca 10 min

Smörd en ugnsform, bred ut pastan och sedan sojagranulat-blandingen ovanpå.
Riv osten och sprid ut ovanpå.

Grädda i ugnen på 250 grader i ca 10 min!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0