pastagratäng
Ingredienser:
Sojagranulat, fint
passerade tomater
glutenfria pastaskruvar
smältbar tofuost
kryddor; basilika, mejram, salt, svartpeppar, grillkrydda, oregano
Gör så här:
Förväll sojagranulatet i kokande vatten, tillsammans med en buljongtärning i några minuter
Koka pastan
Häll av vattnet på sojagranulatet o häll över det i en stekpanna. Krydda!
Häll på de passerade tomaterna och låt koka i ca 10 min
Smörd en ugnsform, bred ut pastan och sedan sojagranulat-blandingen ovanpå.
Riv osten och sprid ut ovanpå.
Grädda i ugnen på 250 grader i ca 10 min!

Sojagranulat, fint
passerade tomater
glutenfria pastaskruvar
smältbar tofuost
kryddor; basilika, mejram, salt, svartpeppar, grillkrydda, oregano
Gör så här:
Förväll sojagranulatet i kokande vatten, tillsammans med en buljongtärning i några minuter
Koka pastan
Häll av vattnet på sojagranulatet o häll över det i en stekpanna. Krydda!
Häll på de passerade tomaterna och låt koka i ca 10 min
Smörd en ugnsform, bred ut pastan och sedan sojagranulat-blandingen ovanpå.
Riv osten och sprid ut ovanpå.
Grädda i ugnen på 250 grader i ca 10 min!

Kommentarer
Trackback